Kalfsvleesproducten
Verschillende kalfsvleesproducten
Kalfsvlees is consumptievlees afkomstig van jonge runderen tot 12 maanden oud. Over het algemeen heeft kalfsvlees een iets kortere bereidingstijd dan rundvlees.
Wij leveren kwalitatief hoogwaardig kalfsvlees aan de horeca, bedrijven, restaurants en in de winkel aan particulieren. Ons vlees en onze vleeswaren worden door gekwalificeerd personeel bereid. Wij kunnen u het kalfsvlees in verschillende stukken, gewichten en verpakkingen leveren.
Als groothandel kopen wij kalfsvlees in bij kalverhouderijen en verwerken het tot hoogwaardig en licht verteerbaar kalfsvlees, zoals de kalfsbiefstuk, het kalfshaasje of de zwezerik.
Hieronder een klein overzicht van de verschillende soorten rundvlees die wij leveren:
Kalfsschnitzel | Kalfsrollade |
Kalfslapjes | Kalfshaas |
Kalfssucade | Kalfsbiefstuk |
Kalfsoester | Kalfs rib eye |
Ossobuco | T-bone steak |