nlarzh-TWenfrdeittr

Onze Producten

Image
Image

Onze vleesproducten voor de horeca

In onze eigen slagerij wordt vers vlees, van gerenommeerde slachterijen, door gekwalificeerd personeel verwerkt om zo een constante kwaliteit te waarborgen. De jarenlange ervaring van zowel onze vakmensen aan de tafel als onze adviseurs maken het mogelijk om samen met u een uitgebreid en persoonlijk assortiment samen te stellen voor uw keuken.

Benieuwd welke producten wij onder anderen leveren? Kijk eens op de pagina's van 

Rundvlees - Lamsvlees - Kalfsvlees - Kip

Verschillende soorten vlees
Als groothandel hebben wij een ruim assortiment in rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees en kip. Wij kunnen u het vlees in verschillende snitten, gewichten en verpakkingen leveren en de mogelijkheid bestaat.

Al deze vleesproducten worden in onze eigen slagerij door deskundig vakpersoneel verwerkt. Ons assortiment op het gebied van vlees is te ruim bemeten om het punt voor punt te benoemen. In principe kunnen wij alle producten van appel tot zwezerik leveren naar uw wens en specificatie. Heeft u een vraag ten aanzien van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Dit is slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment. Wij staan bekend om onze versheid en tevens hebben wij vakkundige medewerkers in dienst om deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo zijn wij als groothandel in vlees voor u de beste en meest betrouwbare partner.

Ook voor uw catering
Tevens kunt u ons inschakelen voor uw catering, feesten en partijen. Maar ook als onderneming in de horeca kunt u ons gemakkelijk inschakelen als vleesgroothandel. Zo is bestellen bij ons binnen een paar muisklikken geregeld. Heeft u nog andere vragen of zijn er bepaalde onduidelijkheden? Dan kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen, of mailen via ons contactformulier.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Vee en Vleeshandel Mulder BV
Nijverheidsstraat 42
7391ZV Twello
Tel: 0571 27 69 07
Fax: 0571 27 69 03
E-mail: info@muldervlees.nl

CERTIFICANTEN

Openingstijden

Onze groothandel en winkel zijn op onderstaande tijden geopend. Wilt u een offerdier laten slachten dan verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, uiteraard bent u ook welkom in onze winkel.
Groothandel : Maandag tot en met vrijdag 07:00-15:00 uur
Winkel
Maandag van 09:00-16:00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag 09:00-17:00 uur Zaterdag 09:00-14:30 uur
Zondag gesloten
© 2019 - 2020 ER Marketing Epe | Joomla CMS Experts | Alle rechten voorbehouden.